Föreläsningar och nätverk

 
Breakfast Meetup
 

Vi erbjuder frukostseminarier tillsamamns med våra partners Atrakta och Time People Group. Vi bjuder in spännande personer och låter oss inspireras tillsammans. Vårens tema är hållbarhet ur flera olika perspektiv.

Våren 2023: 
 

20:e februari, klockan 08.00 – 09.15:  

Sverige fick sin första kvinnliga statsminister 2021. Samtidigt har tillväxten av kvinnliga chefer aldrig varit svagare och är efter ett årtionde av framsteg är utvecklingen nu exakt noll. Vi ser färre kvinnor i tunga roller som VD och styrelseordförande trots att att jämställda bolag visar starkare lönsamhet än bolag utan kvinnor i ledande positioner.

Hur har det blivit så här – vad finns det för likheter och skillnader mellan den politiska världen och det privat näringslivet?  

Jämställdhet är ett av de globala målen för hållbar utveckling i Agenda 2030 – hur ska vi uppnå det om förändringen går så sakta eller till och med står still?

För att diskutera de här frågorna och höra deras erfarenheter och tankar kring vad vi behöver göra för att vända utvecklingen, har vi bjudit in Monica Green som skrivit boken “De första – kvinnorna som spräckte Glastaket” och Lena Ridström, VD i IT-konstultbolaget Columbus och styrelseledamot i ett antal bolag, som även skrivit en debattartikel i ämnet.

Anmäl dig här

Föreläsningar, nätverk och moderering

Vi ger föreläsningar och hjälper till att driva nätverk i olika ämnen inom vårt kompetensområde. Vi kan erbjuda föreläsningar och nätverk både digitalt och fysiskt – vilket som passar er organisation bäst. 

Föreläsningar

Exempel på föreläsningar vi kan ge finns här.

Nätverk

Vi kan skräddarsy nätverk för er internt – kanske vill ni ha hjälp att komma igång med ett internt kvinnligt nätverk? Eller så har du själv eller någon av dina medarbetare behov av att träffa andra i liknade roll i ett karriärnätverk? Exempel på nätverk är:

  • VD-nätverk
  • Chefsnätverk
  • Kvinnligt nätverk
  • Yrkeskategori (ex. marknadschefer, HR-chefer, egenföretagare)
  • Ny som chef
Moderering

Kanske kommer ni att hålla ett event för era kvinnliga medarbetare eller ert kvinnliga nätverk och vill ha en extern moderator? Vi har stor erfarenhet av att moderera alla typer av events.

Vill du veta mer eller boka oss?

Skriv till oss för att få en offert.