Breakfast Meetup och Föreläsningar

Breakfast meetup hösten 2017

Just nu kan du få gå på höstens kommande 3 frukostar för 1125 kr. Skicka ett mail till petra@womeninprogress.se för att anmäla dig!

Vad är Breakfast Meetup?

Breakfast Meetup är det perfekta nätverket för kvinnor i bland annat mansdominerade branscher och fungerar lika bra för er som inte har ett kvinnligt nätverk på er arbetsplats, som för er som är vana nätverkare och redan aktiva i nätverk.

Under träffarna får medlemmarna chansen att utbyta erfarenheter med kvinnor från andra arbetsplatser och branscher samt inspirerar och lära av erfarna föreläsare.

Vad ger Breakfast Meetup dig?

Breakfast Meetup ger dig möjligheten att inspireras och utbyta erfarenheter med andra kvinnor från bland annat mansdominerade branscher. Du får också en unik inblick i våra föreläsarens vardag som ledare, samt tips på hur du kan ta dig vidare och utvecklas mot befintliga och nya mål.

Var och när?

Träffarna äger rum en gång per månad med start 15/9 och inkluderar frukost, nätverkande och en inspirerande föreläsning med möjlighet att ställa frågor och nätverka med föreläsarna.

Datum: 15/9, 13/10, 17/11 och 15/12

Plats:
Hard Rock Café, Sveavägen 75, Stockholm

Agenda:
08.00-08.30 Frukost och nätverkande
08:30-09.15 Föreläsning
09.15-09.30 Frågor och fortsatt nätverkande

Hur mycket kostar det?
I kostnaden ingår 4 träffar inklusive frukost, föreläsning samt en digital mötesgrupp via Facebook.

Företagsabonnemang 
(platserna tillhör företaget och är inte personliga)
20 platser a 1 000 kr styck exkl. moms
10 platser a 1 300 kr styck exkl. moms

Individuellt abonnemang
(platsen är personlig)
1500 kr exkl. moms.

I mån av plats är det möjligt för deltagare att ta med en gäst till en engångskostnad av 450 kr exkl. moms.

Antalet platser är begränsat och det är först till kvarn som gäller.

 

Datum och föreläsare hösten 2017 

15 september

Helena Källerman – Styrelseordförande, författare och egenföretagare

Helena har genom styrelseuppdrag och chefsposter på bland annat HP, Emerga, Sweco och Läkare Utan Gränser erfarenhet och kunskap om såväl strategiska som operativa frågeställningar, internationella och lokala, samt kommersiella och idella organisationsutmaningar. Helena bjuder på egna erfarenheter och kloka tankar om hur du själv kan påverka din vardag som ledare, samt om vad som påverkar chefens vardag

 

13 oktober

Åsa Lundquist Coey – Doktor i Management & Complexity Ph.D, föreläsare och ledarskapskonsult

Åsa är Sveriges första Doktor (Ph.D) i Management & Complexity med en M.Sc i Organisation & Leadership och en bakgrund som jurist, pedagog och coach. Åsa arbetar dagligen som processkonsult inom chefs- och ledarskap och föreläser på SSE, Stockholm School of Economics (Handelshögskolan) Executive Education inom Advanced Management, där hon tillhör fakulteten.
Åsa är också författare är snart aktuell med sin femte bok ”Leda i komplexitet”.

 

17 november

Hanna Narva – Förmögenhetsrådgivare, Erik Penser Bank

Hanna har gedigen erfarenhet från bank-världen där hon är specialist inom förmögenhetsrådgivning och att utveckling av bankens erbjudande till sina kunder. Hanna brinner för att öka andelen kvinnor inom finans-branschen samt att öka kvinnors intresse för att investera sina pengar. Hon anordnar med jämna mellanrum nätverksevent för kvinnor på Erik Penser Bank och har även suttit i flertalet paneler under tex. Almedalen 2016 och 2017.

 

15 december

Ulrika Sedell – Chefshandledare, föreläsare och författare
Ulrika är författare, föreläsare och chefsutvecklare. Krönikör i Realtid och ger ut podden Krossa glastaket (www.sedellfriends.se ).

En framtid bortom glastaket. I Sverige är endast 14% av alla vd:ar kvinnor, 20% av alla professorer och endast 33% av alla chefer är kvinnor. Det finns ett osynligt karriärshinder som brukar kallas glastak. Hur rundas eller krossas då glastaket? I boken Bortom glastaket redogör 26 kvinnor på toppositioner om vad som krävts för att nå de mål de satt upp. Medförfattare Ulrika Sedell ger en inspirerande föreläsning om 7 karriärnycklar som varit gemensamt för kvinnorna i boken. Det handlar om relationer, färdigheter och kontexter.


Föreläsningar

 

Vi ger föreläsningar i olika ämnen inom vårt kompetensområde.

Workshop kring konsten att mingla och nätverka – Mingelskola

Några exempel:

Inspirationsföreläsning om styrelsearbete

Seminarium om karriärplanering

Vill du veta mer eller boka en föreläsning?

Skriv till oss för att få en offert.