Föreläsningar och nätverk

 
Digitala inspirationsluncher
 

Vi erbjuder öppna digitala inspirationsluncher då vi bjuder in våra samarbetspartners och andra spännande personer och låter oss inspireras tillsammans.

Våren 2021: 
 

4:e februari, klockan 12.00 – 12.45:  Gigs for her hälsar på och berättar om giggande
Madelene och Lotta från Gigs for her berättar om varför de startade sitt bolag och ger oss sin bild av gigekonomin och framtidens arbetsmarknad. De ger oss fördelar och nackdelar med att gigga och pratar om vad du ska tänka på om du är sugen på att ge dig in i gig-livet. Anmälan till inspirationslunchen görs här.

26:e februari, klockan 12.00 – 12.45:  Leda20 hälsar på – en föreläsning om makt

Liselott och Charlotte från Leda20 kommer att föreläsa om makt – och även berätta mer om sin JGL utbildningen. JGL ger styrelseledamöter och beslutsfattare ökade förutsättningar att leda och styra jämställt och inkluderande. Behovet av kunskap om jämställdhet, mångfald och inkludering ökar i takt med att vetskapen om att jämställdhet stärker ett bolags konkurrenskraft och lönsamhet. Olika rapporter visar att styrelser och bolag som tar jämställdhet på allvar har högre sannolikhet för lönsamhet. Anmälan till inspirationslunchen görs här

Föreläsningar, nätverk och moderering

Vi ger föreläsningar och hjälper till att driva nätverk i olika ämnen inom vårt kompetensområde. Vi kan erbjuda föreläsningar och nätverk både digitalt och fysiskt – vilket som passar er organisation bäst. 

Under rådande omständigheter med Covid19 ger vi föreläsningar och driver nätverk enbart digitalt. 

 
Föreläsningar

Exempel på föreläsningar vi kan ge finns här.

Nätverk

Vi kan skräddarsy nätverk för er internt – kanske vill ni ha hjälp att komma igång med ett internt kvinnligt nätverk? Eller så har du själv eller någon av dina medarbetare behov av att träffa andra i liknade roll i ett karriärnätverk? Exempel på nätverk är:

  • VD-nätverk
  • Chefsnätverk
  • Kvinnligt nätverk
  • Yrkeskategori (ex. marknadschefer, HR-chefer, egenföretagare)
  • Ny som chef
Moderering

Kanske kommer ni att hålla ett event för era kvinnliga medarbetare eller ert kvinnliga nätverk och vill ha en extern moderator? Vi har stor erfarenhet av att moderera alla typer av events.

Vill du veta mer eller boka oss?

Skriv till oss för att få en offert.