Föreläsningar och nätverk

 
Breakfast Meetup
 

Vi erbjuder frukostseminarier tillsamamns med våra partners Atrakta och Time People Group. Vi bjuder in spännande personer och låter oss inspireras tillsammans. Vårens tema är hållbarhet ur flera olika perspektiv.

Våren 2023: 
 
26:e april 08.00 – 09.15

Den här gången gästas vi av Christina Knight, en av Sveriges första kvinnliga Creative Directors. Efter dryga 30 år i reklambranschen menar Christina att varken branschen eller reklamen speglar det samhälle vi lever i och det får negativa konsekvenser – för konsumenter, varumärken och branschen i sig.

Christina arbetar idag i sin egen verksamhet, UKnight, med fokus på jämställdhet och mångfald i kommunikationsbranschen. Det är också temat för hennes två böcker “Mad Women – A Herstory of Advertising” och “Not buying It”. Christina brinner för att förändra kommunikationsbranschen genom att öka kunskapen och medvetenheten om DEI – Diversity, Equity, Inclusion.

2022 grundade hon därför tillsammans med ett internationellt team “Mad Women Academy” som erbjuder online-utbildningar kring mångfald, jämställdhet och inkludering för kommunikationsbranschen globalt.

Den 26:e april kommer Christina berätta om sitt arbete och vikten av balans, mångfald och mer än ett perspektiv – oavsett om det gäller reklam eller att bygga framgångsrika företagskulturer. 

Anmäl dig här

Föreläsningar, nätverk och moderering

Vi ger föreläsningar och hjälper till att driva nätverk i olika ämnen inom vårt kompetensområde. Vi kan erbjuda föreläsningar och nätverk både digitalt och fysiskt – vilket som passar er organisation bäst. 

Föreläsningar

Exempel på föreläsningar vi kan ge finns här.

Nätverk

Vi kan skräddarsy nätverk för er internt – kanske vill ni ha hjälp att komma igång med ett internt kvinnligt nätverk? Eller så har du själv eller någon av dina medarbetare behov av att träffa andra i liknade roll i ett karriärnätverk? Exempel på nätverk är:

  • VD-nätverk
  • Chefsnätverk
  • Kvinnligt nätverk
  • Yrkeskategori (ex. marknadschefer, HR-chefer, egenföretagare)
  • Ny som chef
Moderering

Kanske kommer ni att hålla ett event för era kvinnliga medarbetare eller ert kvinnliga nätverk och vill ha en extern moderator? Vi har stor erfarenhet av att moderera alla typer av events.

Vill du veta mer eller boka oss?

Skriv till oss för att få en offert.