CertifieringsutbildningGrundkurs i styrelsearbete

I den här kursen får du lära dig grunderna för ett professionellt styrelsearbete samt ges tillfälle att fundera kring din egen roll som styrelseledamot.
 
Med anledning av COVID-19 har vi beslutat att hålla nästa styrelseutbildning hösten 2021 och förlägga den till Sverige, Stockholmsområdet. Mer information kommer längre fram i vår. 
 
Du är självklart välkommen att anmäla intresse för höstens kurs redan nu genom att skicka ett email till ewa@womeninprogress.se.
 

Datum: September 2021
Plats: Stockholmsområdet
Prov och återträff: Datum bestäms i anslutning till kursen
Kostnad: Kontakta ewa@womeninprogress.se för prisuppgift
I avgiften ingår: Kursen Rätt fokus (2,5 dagar), kursmaterial, helpension, tentamen och återträff (1 dag). Extra dag “Att leda jämställt och inkluderande” ges i samarbete med Leda20 och är valfri, går att välja bort
Antal platser: Max 15

Utbildningen genomförs i samarbete med StyrelseAkademien. Efter avslutad utbildning har du möjlighet att genomföra en tentamen. Vid godkänt resultat erhåller du en certifiering som styrelseledamot från StyrelseAkademin. Utbildningens innehåll och certifiering är godkänd av ECODA, European Confederation of Directors Associations.

För mer information och anmälan, kontakta Ewa Johansson på ewa@womeninprogress.se.