Pool av styrelsekandidater

Du som gått någon del av WIP:s Styrelseprogram har möjlighet att gå med i Women In Progress Pool där du matchas med personer vars företag/organisationer har behov av extern styrelsekompetens.

Vi marknadsför dig i media, kontaktar valberedningar, headhunters och nomineringskommittéer. Vi samarbetar med banker, advokatfirmor och revisionsbyråer som ofta får förfrågningar om lämpliga styrelseledamöter. Vi ordnar matchningstillfällen i Stockholm, Göteborg och Malmö där du får träffa företagare som söker styrelseledamöter.

Kravet att ha gått någon del i Women In Progress Styrelseprogram beror på att vi vill ha personlig kännedom om samtliga kandidater. Att hitta rätt person handlar om så mycket mer än formell kompetens!

Så här går det till:
Du skickar in en uppdaterad styrelse-CV där du beskriver dina erfarenheter och vad du kan bidra med i styrelsesammanhang.

När vi får in förfrågningar väljer vi ut den eller de kandidater som är lämpliga. Om du har den kompetens som efterfrågas kontaktar vi dig. Känns uppdraget intressant lämnar vi din CV och dina kontaktuppgifter vidare. Du och uppdragsgivaren fortsätter och slutför urvalsprocessen själva.

Det kostar 3 500 kronor plus moms att vara med i Women In Progress Pool under ett år. I priset ingår bevakning av din styrelse-CV, gemensam marknadsföring samt matchnings- tillfällen med företag som söker styrelsekompetens.

Anmälningsblankett samt anmälnings- och avbokningsvillkor finner du här.