Föreläsningar och nätverk

 
Inspirationsevent
 

Vi erbjuder inspirationsföreläsningar tillsammans med våra partners Atrakta och Time People Group. Vi bjuder in spännande personer och låter oss inspireras tillsammans. Höstens tema är förändringsarbete ur flera olika perspektiv.

Hösten 2023: 
 

21/9 Höstkick-off

I september fick vi tillsammans med ett 30-tal deltagare möjligheten att lyssna till Charlie Klang från Sila Snacket och Erik Matton från Behaviour Design Group. Charlie berättade om hur de genom konceptet Sila snacket har arbetat med att få till en jargongförändring inom byggbranschen. Erik beskrev bland annat vilka fyra steg som bör följas för ett lyckosamt förändringsarbete; först studera, sen analysera, därefter genomföra förändringen och slutligen effektgranska. 

6/12 Breakfast Meet-up

Den 6:e december kommer vi att gästas av Margareta Neld som grundade Women In Progress. Numera är hon delägare i och grundare av Asynjor Invest som har tagit fram en rapport som presenterades i Almedalen i somras som heter  “Vi vet hur man gör!” där de ställer sig frågan om varför det finns så få kvinnliga investerare. En annan delägare och grundare till Asynjor Invest, Monica Hedberg, blev precis utsedd till årets viktigaste kvinnliga investerare av Di Digitals läsare. Så de vet vad de talar om! Margareta besöker oss tillsammans med rapportförfattaren Madeleine Sultan Sjöqvist samt Anna Wallin, Näringslivsstrateg från Danderyds kommun.

Föreläsningar, nätverk och moderering

Vi ger föreläsningar och hjälper till att driva nätverk i olika ämnen inom vårt kompetensområde. Vi kan erbjuda föreläsningar och nätverk både digitalt och fysiskt – vilket som passar er organisation bäst. 

Föreläsningar

Exempel på föreläsningar vi kan ge finns här.

Nätverk

Vi kan skräddarsy nätverk för er internt – kanske vill ni ha hjälp att komma igång med ett internt kvinnligt nätverk? Eller så har du själv eller någon av dina medarbetare behov av att träffa andra i liknade roll i ett karriärnätverk? Exempel på nätverk är:

  • VD-nätverk
  • Chefsnätverk
  • Kvinnligt nätverk
  • Yrkeskategori (ex. marknadschefer, HR-chefer, egenföretagare)
  • Ny som chef
Moderering

Kanske kommer ni att hålla ett event för era kvinnliga medarbetare eller ert kvinnliga nätverk och vill ha en extern moderator? Vi har stor erfarenhet av att moderera alla typer av events.

Vill du veta mer eller boka oss?

Skriv till oss för att få en offert.